Locatie:
Buitenbulkweg 8,4005 LA Tiel
Heeft u vragen:
0344 - 630833

Rolgordijnen

Prachtige stoffen vormen de basis van de rolgordijnen collectie. Het weefproces geeft de stoffen een rijke uitstraling. Het rolgordijn voegt daarom altijd extra sfeer toe aan jouw interieur. We behandelen sommige stoffen met een speciale coating zodat ze een extra warmtewerende eigenschap krijgen.

Een verduisterend rolgordijn voor de slaapkamer en een transparant rolgordijn voor de woonkamer. De juiste transparantie zorgt voor prachtig gefilterd daglicht. Rolgordijnen op maat kunnen bovendien goed gecombineerd worden met overgordijnen.

Kies voor een stof met een mooie textuur, een prachtig dessin of een diepe kleur. De mogelijkheden zijn divers. Voor ieder interieur is er dan ook een passend rolgordijn.

Maak een afspraak aan huis

Voordelen

GESCHIKT VOOR IEDER RAAM Een rolgordijn is de perfecte raamdecoratie voor ieder recht raam. Van draai-kiepraam tot dakraam en van een groot tot klein raam.
LICHTINVAL Een verduisterend rolgordijn voor de slaapkamer en een transparant rolgordijn voor de woonkamer. De juiste transparantie zorgt voor prachtig gefilterd...
Rolgordijnen